malactáp, tejpótló

 

 

Adagolási útmutató

Előnyök

Kísérleti eredmények

Gyakori kérdések

Kapcsolat

Főoldal

 

A Nuklospray Yoghurt hatása igazolt

A Nuklospray Yoghurt olyan új takarmányozási koncepció, amelyet nem csak a lemaradott malacoknak, hanem valamennyi malacnak fejlesztettek ki. A termék sajátos és gazdag összetétele miatt különbözik a többi tejpótló terméktől: nagyobb a szárazanyagtartalma, mint más hagyományos tejpótlóknak. Amint az eredmények mutatják, a malacoknak javult az energiafelvételük már az első naptól, és utána is egyre jobban növekedett.

malac, joghurt

 

A különböző sertéstelepeken végzett kísérleti eredmények:

 

Az adagolást legjobb már az első naptól kezdeni. A termék megfelel a fiatal malacok energia-szükségletének, ezáltal csökkentve az elhullási arányt. Ha a malacok Yoghurt-ot is fogyasztanak a koca teje melett a választás előtt és után egyaránt, akkor hamarabb hozzászoknak a szilárd takarmányhoz és átállásuk zökkenőmentesebb lesz.

 

malac, joghurt

A terméket széleskörben tesztelték a gyakorlatban, kiváló eredményekkel. A kísérleti farmokon 1-1,5 malac / alom átlagos növekedést mutattak be és a szárazanyag-bevitel több, mint 500 gramm lett a koca teje mellett. ez nagyobb választási súlyt eredményezett. Ez különbözteti meg a Nuklospray Yoghurt-ot a többi hasonló terméktől.

malac, sertés

Magyarországi forgalmazó: Panadditív Kft.
2040 Budaörs, Gyár u.2./127.
Tel.: 23 886 940 Fax.: 23 886 941